Gluténmentes Élet

Mivel nyert aranyérmet a magyar cukrász a Luxemburg-i Világbajnokságon?

Tarolt a magyar újházy húsleves alkotás a Luxemburg-i Gasztronómiai Világbajnokságon 2014. november 22-26 között.

A négyévente megrendezett megmérettetésen körülbelül 45 ezer látogató fordul meg a világ minden részéről és több mint 1600 versenyzője közül, a cukrászati artisztika kategóriában aranyérmes alkotás, a komáromi Kiss-Podmaniczky Krisztina nevéhez fűződik.

Első különleges mesterművét kisfia születésnapjára készítette Krisztina, azóta pedig nincs megállás.

cukor_leves

Íme a remekmű “ Traditional Hungarian Gastronomy”.

asp_620_cukor2

Kép: kemma.hu

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!